Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Cum se regleaza un scutec One size

Cum o poza face mai mult decat o suta de cuvinte, m-am gandit sa iau 3 scutece la fel, aceeasi dimensiune, acelasi model, si sa le reglez pe trei marimi. Desigur, se poate  si intermediar....deci chiar creste cu bebelusul dumneavoastra!
Primul model este pentru nou-nascuti, iar ultimul pentru un copilas de 2.5 ani.
Reka, cel din mijloc este pentru bebelusul tau! :)
Mihaela, unul din celalte doua este pentru baietelul tau!
Dana, si unul din scutecelele comandate de tine e in poza! ;)

Si pentru ca nu rezist, ca de fiecare data, sa va mai pun niste poze, iata un model nou, cu material din cel de wrap ce vi l-am prezentat in postarea trecuta.


Si, nu am putut sa nu-i fac cateva poze azi dimineata fetiteti mele in scutecelul cu floricele roz, ii statea asa de dragut....

miercuri, 26 ianuarie 2011

Ate si materiale noi de scuteceala! yummy!

Acum cateva zile am fost la depozitul de materiale si m-am aprovizionat cu cateva ate in culori foarte dragute...acum am o colectie! astea din poza sunt doar cele noi, mai inca o cutie cu cele incepute...:)
Materialul asta in carouri l-am cumparat sa fac un wrap pentru o prietena. E perfect pentru asa ceva...moale, putin elastic pe diagonala, usor si rezistent. Dintr-o bucata de 5 m ies de fapt 2 wrapuri, si mai ramane... iar din restul o sa fac eu cateva scutecele. Asa ca, daca sunteti doritoare, mai am unul si il dau cu 35 de lei. Nu e o afacere, vreau doar sa-mi scot costul materialului si al cusutului. (poza de la profil e tot cu un wrap facut de mine)
WRAP VANDUT

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Ce am mai lucrat zilele astea...uf, am nevoie de o pauza :)

Sper sa va placa. Spor la scuteceala!
Aici sunt comenzile voastre, fetelor! pregatite pentru livrare.
asa arata un insert de bumbac
 un nou material de scutecel (editie limitata, am doar de inca 3 bucati)
 Primul scutec marime speciala pentru persoane cu dizabilitati (incontinenta)
 un alt material nou de scutecel! mie-mi place foarte mult, parca e si mai dragut in realitate decat in poza.
 Si....primele absorbante refolosibile! Le-ati asteptat atat de mult fetelor...sunt doar 2 modele, mai revin si cu altele.


A alege sa folosesti absorbante refolosibile e similar cu a cumpara plase de panza la supermarket, sau baterii reincarcabile, sau scutece refolosibile pt bebelusul tau.Se estimeaza ca fiecare femeie arunca in viata ei, in medie, intre 125 si 150 kg de gunoi rezultat din absorbantele de unica folosinta, ce necesita sute de ani sa se biodegradeze.Absorbantele refolosibile pot fi refolosite cativa ani, daca sunt folosite si ingrijite conform instructiunilor (cu care am sa revin intr-o postare viitoare), incomcomparabil cu 3-4 ore cat le folosim pe cele obisnuite.
Financiar vorbind, daca faceti un calcul, veti vedea ca economisiti mai mult de jumatate din suma. 
Iar din punct de vedere al confortului, femeile care le-au folosit spun ca se simt mult mai confortabil, senzatia pe care ti-o da panza de bumbac 100% nu se va compara niciodata cu plasticul din absorbantele de unica folosinta. asadar, fetelor, haideti sa fim eco!

joi, 20 ianuarie 2011

Scutecul cu buzunar - Upgrade

Dragi mamici,
Dupa ce am primit pareri de la voi si luand in considerare si experienta proprie, am hotarat ca de acum inainte, scutecul cu buzunar nu mai are insertul ascuns, pentru a se usca mult mai repede si pentru a avea mai mult loc si usurinta de a introduce un material absorbant pentru siguranta pe timpul noptii. Astfel, in forma cea noua, veti avea succes cu el noaptea, nefiind nevoie sa treziti bebelusul pentru a-l schimba. Spor la scutecela!
Nu pot sa nu va pun si o poza cu 2 culori noi de scutecel.

luni, 17 ianuarie 2011

CONCURS!

Castigati 2 scutecele refolosibile in campania de testare de pe Super Parinti!
Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe http://www.super-parinti.com/, sa confirmati contul din adresa dvs de email (verificati si spam-ul), apoi, conectati-va! Postati un comentariu la
http://www.super-parinti.com/t670-campanie-testare-scutece-refolosibile#9236 si gata, v-ati inscris! Succes!

marți, 11 ianuarie 2011

scutecele pentru bebelusele Ludmilei si Ioanei

Acestea sunt scutecele cu buzunar, in care se mai poate adauga unul sau mai multe inserturi pentru extra absorbtie, mai ales noaptea. Insertul puteti sa vi-l faceti si singuri dintr-o bucata de panza sau de prosop. 
 Pentru a proba daca materialul ales absoarbe bine, picurati 2-3 stropi de apa pe el. Daca se absoarbe imediat e bun, daca sta ca roua, nu este bun.Spor la scuteceala!

Scutecelul meu fara buzunar-proba de foc

Lara, bebelusa mea doarme ultimul sominc de o jumatate de ora pe la 19.30, dupa care mancam, ne mai jucam putin si pe la 20.30-21.00 ne culcam . Ei, aseara nu a fost asa....ne-am trezit la 20.00, am papat, si am adormit la san. Si nu ne-am mai trezit pana dimineata!Asa ca nu am mai trezit-o sa ii pun scutecelul de noapte. De obicei seara punem un scutec refolosibil cu buzunar cu un insert suplimentar sa faca fata. Acum era deja de 2 ore cu un sculec AIO fara buzunar. 
De dimineata, la 7.30,cand mi-am amintit ca deja sunt vreo 13-14 ore de cand il are, mi s-a ridicat parul in cap, numai imaginandu-mi ce-i la funduletul ei  , si chiar cand m-am dus langa ea, am vazut "acea fata",  pe care o cunosc prea bine, cand face kaka.  Am zis ca am incurcat-o, dupa atata pisu, un kaka mai lipsea, mi-era si groaza sa ridic paturica de pe ea.  
INSA, dupa ce a "terminat", am luat-o incet, incet sa nu agravez situatia, si am desfacut scutecelul. SURPRIZA! Nu erau deloc scurgeri, body-ul era complet uscat, deloc murdara pe langa picioruse, cum ma asteptam. Deci a rezistat cu succes scutecelul facut de mine. Acum, recunoasc ca un copil de 5 luni nu face cat unul de 1-2 ani, dar totusi, dupa 13-14 ore, e ceva, nu?

joi, 6 ianuarie 2011

Materiale noi pentru scutecele

Am mai cumparat de curand cateva materiale pentru scuteceala, si le-am facut o poza ca sa va puteti alege. Unele dintre ele le-am folosit deja la 2-3 scutecele din postarile mai vechi.

Sper sa va placa!