Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

vineri, 26 octombrie 2012

Scutecele MamaRo - un "curcubeu" in 9 culori




Verde fistic
Vernil
Turcoaz
Albastru
Roz-zmeura
Rosu
Portocaliu aprins
Galben
Galben pal

 

 

Iata ca paleta de culori a scutecelor MamaRo se imbogateste pentru a va oferi cat mai multe posibilitati de alegere, precum si buna dispozitie atunci cand utilizati scutecele refolosibile.

marți, 23 octombrie 2012

Scutecele pe Breslo

Astazi am redeschis magazinul de pe Breslo. Va invit sa ne pasiti pragul. :) In partea dreapta a blogului gasiti produsele noastre din magazin cu link catre ele. De asemenea, si de pe pagina de Facebook Scutecele puteti ajunge direct in magazin.
Magazinul a fost initial deschis de catre Ioana, de aceea il gasiti sub numele ioanabandita. Din pacate numele nu poate fi modificat. Daca va fi cazul, vom crea alt magazin cu numele Scutecele.

Cu ce va servim? Pentru bebelusi avem scutece refolosibile, evident handmade, ultimele bucati din cele facute de Ioana, dar si minunatele scutece create de Rodica. Iar pentru doamne avem absorbante intime refolosibile super placute la purtat. Inca nu le-ati incercat? Va invit sa o faceti! :)


duminică, 21 octombrie 2012

duminică, 14 octombrie 2012

Castigatorul concursului "Mamici purtarete - mamici scuteciste"

Iata ca Saptamana Internationala a Purtarii Bebelusilor s-a incheiat. Am luat parte la multe evenimente organizate cu aceasta ocazie la Iasi, am cunoscut mamici si bebelusi care se bucura de beneficiile purtarii sau care acum au aflat de ele. Ne-am bucurat impreuna si ne-am simtit bine. Am participat la concursuri, iar cei "cu noroc" au castigat.

A venit momentul sa aflam si castigatorul concursului nostru "Mamici purtarete - mamici scuteciste" desfasurat aici pe blog.
Inainte insa de a-l anunta, vreau sa multumesc tuturor participantilor pentru povestile frumoase pe care le-au impartasit cu noi, aici pe blog. Le-am citit pe toate cu mare placere si bucurie. As fi vrut sa castige toata lumea daca s-ar fi putut. :) Drept urmare m-am gandit la un "premiu de consolare" pentru toti ceilalti participanti. Asadar, toti participantii care au scris un comentariu pentru acest concurs vor beneficia de o reducere la prima comanda pe scutecele@yahoo.com.

Iar acum iata castigatorul, desemnat cu random: este comentariul cu nr 25 scris de Beatrice

 "Am avut un marsupiu Luna in urma unei promotii asta vara cand am fost cu bebe in concediu. Carutul a ocupat spatiul degeaba in camera de hotel. A fost minunat cu bebe purtat peste tot. Cand a trebuit sa il inapoiez la intoarcere, aproape ca imi venea sa plang... asa ca m-am ambitionat si i-am croit eu unul care ii vine de minune. Acum suntem in faza de de a croi unul cu motive de rocker, ca sa nu umble tati cu bebe in marsupiu cu floricele :).
Scutece de unica folosinta nu am utilizat, dar murim de curiozitate sa vedem cum e :)."

Felicitari si sa va fie de folos!


luni, 1 octombrie 2012

Concurs SCUTECELE!!!

  
MAMICI PURTARETE, MAMICI SCUTECISTE
Desi ne ocupam cu scuteceala, adoram sa ne purtam bebelusii.
Dupa cum va anuntam si mai devreme, in perioada 8 - 14 Oct 2012, impreuna cu Asociatia ParentIS organizam la Iasi Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati.
Cu ocazia acestui eveniment, pe langa toate surprizele pregatite, si Scutecele va invita la concurs unde puteti castiga, ca premiu, evident, un scutecel.


Iata asadar regulile concursului:
1. Dati Like la pagina de Facebook Scutecele.

2. Dati Like la pagina de Facebook a evenimentului.

3a. Intr-un comentariu aici pe blog povestiti-ne o situatie cand purtarea bebelusului intr-un mijloc de purtare ergonomic s-a dovedit a fi foarte utila (sau daca nu aveti in ce sa va purtati bebelusul, descrieti o situatie cand credeti ca un asemenea mijloc v-ar fi de folos).
3b. In acelasi comentariu spuneti-ne de ce va doriti un scutec textil.
3c. Nu uitati sa ne spuneti si numele cu care ne urmariti pe Facebook.

4. (optional) Daca sunteti in Iasi in perioada 8-14 octombrie, va invitam sa participati si la evenimentele organizate cu acest prilej. Veti avea doar de castigat!

Premiul concursului este un scutecel cu buzunar marca MamaRo.

Perioada de desfasurare a concursului este 1-13 octombrie, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu Random in data de 14 octombrie.

Mult succes tuturor!!!