Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

joi, 10 octombrie 2013

Reduceri la Nap Bag!

Cu ocazia Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati (7-13 oct 2013) lansam o 
OFERTA SPECIALA, doar pentru cei care se hotarasc repede!
Aveti la dispozitie doar 4 zile pentru a comanda un Nap Bag model vara/iarna cu pret redus = 280 lei in loc de 300 lei, evident in limita stocului disponibil
Va astept comenzile pana duminica inclusiv la scutecele@yahoo.com
Ce model v-ati ales?

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Concurs - Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati 2013


Renunţă la căruţ şi invită-ţi prietenele la o plimbare cu bebeluşii in sisteme de purtare ergonomice. Veţi vedea cât de comod este!
  •  Nu ai un sistem ergonomic? Atunci acest concurs este chiar pentru tine.
  •  Ai deja un sistem ergonomic? Super! Mai poţi câştiga unul (pe care, daca doreşti, îl poţi face cadou unei prietene care nu are încă).
Condiţii de participare:
  1. Să doreşti să îţi porţi bebeluşul corect, într-un sistem ergonomic.
  2. Să îţi placă (like) pagina Scutecele https://www.facebook.com/pages/Scutecele-scutece-refolosibile/206826622778973
  3. Să distribui (share public) poza de concurs.
  4. Să ne spui printr-un comentariu la poză de ce doreşti să îţi porţi bebeluşul, ce sistem preferi şi care crezi că este cel mai mare avantaj al purtării bebeluşului.
  5. Să-ţi anunţi toate prietenele despre concurs.

Premiul oferit este un wrap elastic by Bagy, foarte confortabil, bio-cotton 100% https://www.facebook.com/media/set/?set=a.326175954177372.1073741831.206826622778973&type=3

Perioada de desfaşurare a concursului este 5-15 oct 2013
În data de 16 octombrie vom extrage câştigătorul cu Random.

Mult succes!


vineri, 4 octombrie 2013

Wrap-ul

Inca din primele saptamani de viata ale baietelului nostru am primit cadou un wrap, impreuna cu sfaturile si demonstratiile practice aferente. M-am decis sa-l folosesc dupa ce copilul a fost diagnosticat, la 2 saptamani, cu displazie de sold congenitala, iar el nu suferea deloc orteza ce i-o cumparasem cu bani grei. Nevrand totusi sa risc sanatatea copilului am hotarat sa folosesc wrapul pentru a-i mentine piciorusele corect  in pozitia "M" (sau "broscuta"). Asa ca l-am luat la purtat.


I-a placut foarte mult noul "culcus" la pieptul meu. Adesea dormea sau, oricum, era mult mai linistit. Eu puteam sa-mi vad de treaba prin casa sau sa ma plimb pe afara, fara sa mai fiu legata de supravegherea patutului. Datorita sustinerii greutatii pe umeri, spate si solduri (talie) purtatul era usor, nu duceam o greutate in plus, ci era la fel ca in timpul sarcinii, ba chiar imi simteam spatele bine. Nu mai vorbesc cat de mandra mergeam cu comoara infasurata la piept! :)

Mi-a fost de folos in foarte multe situatii. Stand la etajul 2 imi era greu sa cobor singura pe scari un carut + un copil pentru a iesi afara si a putea profita de vremea frumoasa de vara. Asa ca wrapul m-a ajutat enorm. Am putut iesi atat in imprejurimi (la plimbare in jurul blocului sau pe malul Bahluiului, la alimentara sau la piata), cat si mai departe, folosind mijloacele de transport fara nici o dificultate (masina, taxiul, tramvaiul sau autobuzul). In parcuri sau in restaurant am putut alapta discret, fara ca cineva sa-si dea seama ce se intampla. Am facut si plimbari in padure, unde carutul era exclus, iar purtatul doar in brate ar fi fost destul de obositor. Mainile libere mi-au oferit sentimentul de siguranta stiind ca ma pot descurca in orice situatie. Nu a fost nevoie niciodata sa-mi deschida cineva usa ca sa pot intra intr-un magazin de exemplu (ca in cazul folosirii carutului), ba chiar si cumparaturile le-am putut face (si duce) linistita. Nici chiar celebrele "colici" nu ne-au dat prea mult de furca, copilul linistindu-se foarte bine la pieptul meu.

Fiind o aparitie aproape unica in peisajul iesean am avut parte si de diverse comentarii. In general persoanele mai in varsta gaseau de cuviinta sa ma sfatuiasca ca nu e bine pentru spatele lui sa tin copilul asa (lucru fals!). Pentru a nu le ofensa le raspundeam ca asa mi-au recomandat medicii sa-l port deoarece are o problema. Un cuplu, spre bucuria mea, m-a intrebat de unde am achizitionat "esarfa", deoarece mai vazusera asa ceva la mare si vroiau sa faca un asemenea cadou unei viitoare mamici. Le-am recomandat cu bucurie 2 magazine online din Romania de care auzisem la vremea aceea (desi wrapul meu fusese comandat din Germania). Cel mai dragut comentariu a venit insa din partea unei fetite mici, nefiindu-mi adresat, insa rostit destul de tare incat sa-l aud: "Mami, dar bebele acela este inca in burtica sau a iesit?" :))

Prin toamna, pentru ca baietelul incepuse sa se ridice in picioare, am facut si controlul ortopedic si, spre usurarea noastra, am aflat ca nu mai avea nici o problema la solduri.
Pe timpul iernii am iesit mai putin afara sau, oricum, in reprize mai scurte, dar slingul cu inele, desi mai incomod de purtat (pe un singur umar), ne-a fost foarte util in aceste situatii, precum si la adormitul pt somnul de pranz.
Din primavara a inceput sa iasa la plimbare pe propriile picioruse, spre bucuria noastra. Totusi am mai folosit diverse SSC-uri atat pt purtarea in fata, cat si in spate, toate fiind purtate cu mare placere. :)

Aceasta a fost "aventura" noastra cu wrapul, una extrem de placuta, de care imi amintesc mereu cu placere.
Retinerea multor mamici fata de wrap se datoreaza legaturilor ce par extrem de complicate. Intr-adevar, exista multe moduri de legare, in functie de varsta si pozitia copilului (in fata inclinat, in fata drept, pe sold, in spate), dar totodata internetul este plin de resurse si filmulete pe youtube care explica detaliat toti pasii. Eu am folosit o singura legatura pe care am invatat-o din prima zi (repetand de 2-3 ori) si mi-a fost foarte comod. Asa ca incurajez toate mamicile macar sa incerce si sa nu renunte din prima, deoarece purtatul bebelusului la piept le va oferi multe satisfactii!

La SCUTECELE puteti comanda wrap-urile elastice By Bagy, la pretul de 125 lei, aici: Wrap by Bagy

marți, 1 octombrie 2013

Nap Bag - un SSC de calitate superioara!

Fiind recent lansat pe piata din Romania, multa lume inca nu cunoaste acest SSC (soft structured carrier). Nap Bag-ul este insa un port-bebe ergonomic de calitate, ce asigura pozitia corecta pentru copil dar si confortul celui care-l poarta.

Iata cateva dintre CARACTERISTICILE sale unice care-l fac sa stea cu mandrie alaturi de alte marsupii mai scumpe (Manduca, Boba, Ergo sau Luna).

- Bretele foarte moi, late, de forma curbata, pentru confort maxim
- Spate dublat cu plasa, ce se poate descoperi pe timpul verii pentru a permite aerisirea copilului
- Sistem de rulare si prindere a materialului de pe spate
- Centura din talie usoara si moale/maleabila
- Catarama centurii din talie pozitionata lateral pentru a evita disconfortul
- Elastic de prindere pentru capatul curelusei ramas liber
- Catarame de calitate superioara si sistem de siguranta impotriva deschiderii accidentale
- Buzunar (detasabil) pe centura, pentru a avea la indemana cateva lucrusoare utile
- Gluga (detasabila), reglabila prin snurulete si prinsa la baza cu capse si cu mici clipsuri pe umeri, cu rol de protectie si de sustinere a capusorului
- Posibilitatea de purtare a copilasului atat in fata cat si in spate (tip rucsac)
- O varietate de modele si culori
- Posibilitatea de a va asorta si cu geanta (accesoriu ce se cumpara separat)
- Pret competititv: 300 lei (modelul vara-iarna).

Nap Bag-ul este disponibil si in varianta double-sided (pret 210 lei). Acest model se poate purta pe ambele fete, care au culori diferite, cu acelasi confort! Acesta este avantajul principal al acestui carrier: cumperi un singur port-bebe cu 2 modele diferite, potrivite pentru ambii parinti, sau pt fetita si baiat, sau pur si simplu pentru a te asorta la doua stiluri diferite de imbracaminte.

Te-ai convins?
ALEGE-TI MODELUL PREFERAT DE AICI!
Si bucura-te pe deplin de aceasta perioada minunata pe care o poti petrece alaturi de copilul tau, purtandu-l!