Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

joi, 27 februarie 2014

Mai cumparam marsupiu daca bebe are 1 an?

Bebe are deja 1 an. Mai merita sa mai cumparam acum un marsupiu?

Categoric DA! Eu mi-am cumparat primul marsupiu ergonomic cand primul copil avea 1an si 4luni! Desi ulterior am descoperit ca nu era cel mai potrivit, fiind un marsupiu doar pentru primele luni - l-am folosit de multe ori. Chiar daca in mod normal va deplasati cu masina sau bebe a inceput sa mearga singur, intotdeauna se ivesc situatii cand vrea in brate, cand oboseste sau cand trebuie tinut in brate mai mult timp. Dau cateva exemple care ni s-au ivit noua: la biserica, la o inmormantare, la un botez, la cumparaturi, in spital, in parc, dupa plimbare, in locuri aglomerate, la piata, prin padure, alte drumetii pe dealuri si munti, copil mofturos, copil obosit, alaptat discret daca e cazul sau pur si simplu cand vrei sa stea locului, sa nu puna mainile peste tot sau sa tot fugi dupa el cand te opresti sa vb cu cineva :)) situatii neprevazute si iesite din programul zilnic, sau cand nu putem avea alte mijloace la indemana (carut, brate libere, oboseala noastra etc). Pt bb2 am descoperit Nap Bag-ul cand avea 11 luni si l-am luat tocmai pt posibilitatea de a-l purta si in spate. Ne bucuram si acum din plin de el ori de cate ori se iveste ocazia, desi ne apropiem de 2 ani. Deci categoric si pentru dumneavoastra se merita achizitia, mai ales ca pretul este convenabil, iar bebe inca e usurel.:)

marți, 18 februarie 2014

Cupa Menstruala iCare


Cupa Menstruala iCare
Este un dispozitiv medical 100% din silicon, in forma de palnie sau de clopotel, folosit pentru igiena feminina, care se intoduce in interiorul vaginului in timpul perioadei de menstruatie pentru a colecta lichidul menstrual si a-l tine captiv fara a permite scurgeri. La comandarea cupei veti primi si instructiunile complete pentru o folosire corecta.

Cupa iCare este in general foarte bine tolerata chiar si de femeile alergice si cu piele foarte sensibila datorita faptului ca materialul din care este confectionata este de cea mai buna calitate.

Colecteaza de 3 ori mai mult lichid menstrual decat un absorbant sau un tampon obisnuit. Asigura protectie timp de 4-6 ore in caz de flux menstrual abundent, 8-10 ore in caz de flux menstrual moderat si chiar 10-12 ore in caz de flux menstrual redus.

Datorita perioadei lungi de utilizare sigura, este ideala pentru activitati sportive de lunga durata sau piscine.

Cheltuiala pentru o cupa este amortizata imediat, avand in vedere costul ridicat al tampoanelor si absorbantelor clasice. Cupa iCare poate avea ca durata de viata pana la 10 ani.

Disponibila in 3 culori: roz, mov si transparenta si in doua marimi, 1 si 2.
- varianta 1 este recomandata femeilor sub 30 de ani.
- varianta 2 este recomandata femeilor peste 30 de ani si celor care au nascut pe cale naturala.

Va invitam sa comandati Cupa Menstruala iCare la adresa de e-mail: scutecele@yahoo.com sau la telefon 0742 233 495 sau prin mesaj privat si sa incepeti sa o utilizati cu incredere la fiecare ciclu menstrual.

Pret promotional, doar luna aceasta = 59 lei
Nu ezitati sa o comandati, este produsul care o sa va schimbe viata!