Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

joi, 17 februarie 2011

In casa mea miroase a Luthelo!

Am avut placerea s-o cunosc pe forumul Super Parinti  pe Lore, o doamna super draguta care face sapunele naturale, si povesteste despre ele pe blogul ei frumos, Luthelo. Cand i-am vazut produsele, placerea cu care scrie despre ele, si pozele cu adevarat "graitoare", m-am hotarat sa incerc si eu un sapun natural, din ingrediente 100% naturale, homemade si handmade. Asa am ajuns pe Breslo, la magazinul ei, de unde am comandat cateva sapunuri. Mare mi-a fost mirarea cand in pachet am mai gasit si cateva "cadouri", mostre de sapun pe care le-am inpartit cu mama si prietena mea.
Dupa prima folosire pot sa spun ca m-am indragostit de ele! Numai cine incearca asa ceva poate sa simta diferenta dintre un sapun din comert cu parabeni si mai stiu eu ce chimicale (Lore va poate lamuri), si acest sapun -crema-tratament-balsam pt maini, nici nu stiu cum sa-l numesc, ca nu e doar un sapun. Dupa doar cateva ore m-au sunat si mama si prietena sa-mi spuna ca sunt superbe sapunurile primite.
Bineinteles ca au urmat alte comenzi (sapun anticelulitic, scrub, de bebelusi, sampon solid,etc), schimburi (cu scutecele facute de mine :), si intre timp m-am si imprietenit cu Lore, care mi-a facut la comanda un ulei de masaj pentru bebe (minunat!), un balsam hidratant pentru coatele mele uscate, si acum astept cu drag un sapun de rufe dezinfectant pentru scutecele refolosibile ale bebelusei mele.
Cam asa arata unele din produsele de la ea...minunat! Unele sapunuri sunt taiate, pt ca imi place mult sa daruiesc, si atunci le-am "impartit". Am uitat sa spun ca fiecare sapun miroase minunat. Unele a scortisoara, a cafea, a menta, patchouli, miere, propolis, catina,portocale, cocos.. iar unele, pt piele sensibila, cum ar fi cel pt igiena intima sau cel pt bebe, sunt fara miros.
Prietena mea, care de obicei se spala zilnic pe cap, a incercat un sampon solid cu bere de ghimbir si mi-a spus ca niciodata nu si-a spalat asa de bine parul, iar acum e necesara o spalare la 2-3 zile.

In casa mea miroase a Luthelo!

6 comentarii:

  1. SUPERB!!!! IUBESC ACESTE SAPUNURI!...chiar la 3 zile ...parul meu necesita o alta spalare!!!felicitari lui LORE! si mult spor la sapuneala:))!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da, Loredana e minunata ! Ca sa nu mai spun de sapunurile ei <3<3<3 Preferatul meu este Elegance :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci Andreea, ai uitat sa te semnezi!:)Si mie mi se spala foarte bine parul cu samponul solid.

    Diana, chiar pe ala n-am apucat sa-l testez, dar data viitoare cand il mai face Lore, nu-l mai ratez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ioana,

    Sunt noua pe aici si am aflat de tine de la Loredana !!!
    Printre muuultele lucruri minunate pe care le faci ( LA MAI MARE !!), am vazut ca faci si o savoniera din bambus....insa nu stiu cum se poate cumpara si cam cat costa ?? Poti sa-mi dai mai multe detalii, te rog ??
    Multumesc anticipat.
    Cu drag,
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Carmen, savoniera o gasesti la Lore pe breslo!:) Numai ca se face la comanda si dureaza cateva zile pana o vei primi. Dar daca-ti place mult, sunt sigura ca asta nu e o problema :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos titlu...
    imi amintesc cand intr-o dimineata plecasem la lucru si sotul meu ma sunase sa imi spuna:
    "stau cu perina pe care ai dormit in brate, miroase a tine":)

    Nu ma gandeam ca voi avea ocazia sa imi pun in vreunfel amprenta in acest sens :)

    Multumesc pentru review!

    @Diana, ma bucur ca iti merge bine cu samponul!

    RăspundețiȘtergere