Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

marți, 3 mai 2011

Marsupi plus - un ajutor de nadejde in purtarea bebelusului meu!

Cu ceva timp in urma am castigat in cadrul unei campanii de testare, un marsupi plus, si anume un port-bebe minunat, ce resprecta pozitia corecta pentru bebe, confectionat din bumbac organic si foarte comod pentru mine, si care spre surprinderea mea, e fabricat in Romania!



Prima data m-a surprins volumul lui. Era ft mic impachetat, si usor de bagat intr-o geanta pentru a-l avea intotdeauna la indemana. Apoi, mi-a placut textura, foarte placut la atingere, moale si maleabil. Sistemul de prindere este cu scai, si deci se monteaza extrem de repede, luand imediat forma corpului. Este uimitor cate de usor pare bebe in el, si cat de comod se simte spatele meu. Desi ai crede ca scaiul nu a asa de rezistent sau sigur ca o catarama, mi-am dat seama ca e poate cea mai sigura metoda! Nu are cum sa alunece, nu are cum sa se descoase, crape, rupe...., nu ai absolut nimic de reglat, totul se inchide prin suprapunerea celor doua parti (scai-puf), pe dimensiunile tale si ale bebelusului.

Noi n-am avut parte de zile insorite sa ne plimbam pe-afara prea mult, insa mi-a fost extrem de folositor prin casa, la florarie (am reusit chiar sa fac un buchet cu bebe dormind in marsupiu), si pentru iesirile rapide pana la magazin.
Si pentru ca nimic nu e perfect pe lumea asta, i-am gasit si un mic incovenient acestui port-bebe. Partea de arici ce ramane descoperita se agata uneori de haine, mai ales de manecile mele, iar cand adoarme bebe, si ajung acasa s-o asez in pat, zgomotul desfacerii scaiului e destul de mare si risc sa o trezesc. Bineinteles, e relativ, depinde cat de sensibil e bebe la zgomote, ce haine porti (eu aveam un pulover tricotat si se agata rapid, dar altadata aveam o geaca de blugi si n-am avut probleme). Oricum, pe langa beneficiile si avantajele ce le ofera, asta e mai-nimic, se poate trece usor peste aceste aspecte.
Am incercat s-o leg si in spate, si pe sold, insa in fata i-a placut cel mai mult, si am simtit-o cel mai aproape si in siguranta.


Cel mai mult m-a incantat sistemul de reglare cu capse de la capsor. Astfel, daca adormea inchideam capsele si-i statea ft bine capsorul , fara sa trebuiasca sa i-l mai sustin cu mana. Iar daca era curioasa sa vada ce e in jur, le desfaceam, si-i treceam manutele pe deasupra.
Eu am mai testat mijloace de purtare a bebelusului (wrap, mei tai),insa sincer, marsupiul m-a incantat cel mai mult, in primul rand pentru usurinta si timpul ft redus pt montare/demontare.

Sper ca v-am fost de folos in cazul in care oscilati in alegerea unui port-bebe, sau in cazul in care nu stiati ca exista asa ceva, si v-am convins ca merita investitia. Imi doresc tare mult sa am si eu unul. Iar dumneavoastra, mamici de bebelusi scuteciti textil, vi-l recomand cu cea mai mare caldura! il puteti achizitiona de aici, in culori cat se poate de placute, si se alege in functie de talia ta sau a taticului (de ce nu?), pentru ca e ft folositor si pentru ei.

4 comentarii:

  1. Multumesc mult de tot Adelle, pentru sansa asta! am fost foarte incantata, si-mi doresc enorm sa castig si eu unul. Ce stii...poate se intoarce tot la mine marsupiul meu drag "de ciocolata". Mi-a fost greu sa-l trimit mai departe...simteam deja ca e al meu...:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, multumesc pentru review, il gasesc f util. Ma bucur ca Marsupi v-a fost de folos si va tin pumnii sa castigati unul din cele 7.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imbratisez amandoua frumoasele
    Ai un premiu la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult draga mea cea mai draga, insa sincer, ori n-am au rabdare sa ma concentrez, ori pur si simplu nu inteleg care-i treaba cu premiul asta? Sau...eu ce trebuie sa fac? :))

    RăspundețiȘtergere