Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

marți, 7 februarie 2012

Noutati si oferte !!!

       Am ajuns in situatia in care simt ca nu-mi ajunge timpul. Desi timpul e acelasi ca si pana acum...activitatile mele sunt mult mai multe, mai solicitante,  iar clipele devin tot mai pretioase cand ai si un bebelus de crescut. Asadar, am decis sa accept ajutor, pentru ca singuri nu putem face nimic. Laura este o buna prietena care cunoaste de acum foarte bine scuteceala textila, si ma va ajuta in relatia cu voi, mamici de bebelusi scuteciti, va gestiona blogul, pagina de facebook si magazinul de pe Breslo, si se va ocupa si de livrari. Voi fi si eu disponibila, evident, pentru orice intrebare aveti, insa ajutorul acesta imi va usura considerabil munca!
        Si, pentru ca orice nou inceput trebuie marcat si sarbatorit cumva, m-am gandit sa fac ordine in cutiuta cu scutecele, si am gasit cateva modele mai vechi, sau cu un mic defect, sau purtate de fetita mea cateva luni. Le-am grupat in cateva "pachete", si vreau sa le vand la oferta! Voi incerca sa fiu cat mai explicita si detaliata in ceea ce priveste continutul, ca dvs sa stiti exact ce primiti daca-l cumparati. Sper ca preturile sa fie atragatoare.

Pachetul I



 Contine 7 scutecele purtate de fetita mea de aprox 10 ori (pentru ca am ft multe, si de fiecare data testam modele noi), in stare foarte buna, fara pete, fara probleme cu elasticul sau cu scaiul. Sunt de bumbac,6 din ele sunt marca MONAPEL, au costat 26 lei/buc, iar cel din stanga e facut de mana, dupa acelasi tipar. Necesita protectie de scutec impermeabila sau chilotel de lana merinos pe care-l puteti cumpara din magazin! Nu contin insert suplimentar.
Sunt reglabile, 3.5 - 16 kg. Spalate cu sapun desinfectant, special pentru scutecele refolosibile.

Pret de achizitie aprox. 182 lei
Pret de vanzare 89 lei


Pachetul II





Contine 4 scutecele All In One cusute de mine, purtate de fetita mea de foarte putine ori, dupa un tipar mai vechi pe care l-am modificat pentru ca bebelusilor mai plinuti le era micut peste burtica. Asadar, il recomand pentru bebei mai micuti, sau cu un corp atletic, aprox pana la 12 kg. Nu au pete, defecte sau probleme cu elasticul sau scaiul, sunt reglabile. Interiorul si exteriorul sunt de bumbac, iar stratul dintre ele este impermeabil, deci nu necesita protectie de scutec. Desinfectate cu sapun special de scutece refolosibile. Nu contin insert suplimentar.

Pret intreg 156 lei
Pret redus 75 lei


Pachetul III






Contine 3 scutecele cu buzunar, reglabile, purtate de fetita mea, cusute de mine dupa acelasi tipar mai vechi (merg pana la max 12 kg), insa cu un defect la picior : materialul din interior e cusut putin  iesit spre exterior (vezi detaliu poza 2), si umezeala nu este tinuta suficient in interior, asadar, pot aparea scurgeri daca bebe nu e schimbat la timp. Le recomand pentru antrenamentul la olita, cand bebe incepe sa constientizeze nevoile, pentru prevenirea accidentelor si scaparilor in drum spre toaleta. De asemenea, sunt ultile vara, cand putem lasa bebelusul doar in scutecel si eventual un maiou/tricou. Fara pete, probleme cu scaiul sau cu elasticul. Le vand cu un insert nou!

Pret intreg 117 lei
Pret redus 39 lei

Pachetul IV




Contine 4 scutecele cu buzunar,  noi, reglabile, cu exact acelasi defect de fabricatie ca la pachetul III. Se vand cu un insert nou.

Pret intreg 156 lei
Pret redus 75 lei

Pachetul V




Contine 2 perechi chilotei pentru antrenamentul la olita, noi, marime mica: talie 40 cm, circumferinta picior (sub fundulet), 22 cm. Doar la piciorus se mai poate mari elasticul cu aprox 2-3 cm. la cerere. Material bumbac interior si exterior. Pentru a afla despre acest tip de chilotei, va rog cititi aici.


Pret intreg 62 lei
Pret redus 49 lei

Pachetul VI





Contine un scutecel cu buzunar nou, model nou, reglabil, cu fleece pe interior, dar care are un mic defect la materialul din exterior, pe spatele scutecului. Acest defect nu ii afecteaza in nici un fel impermeabilitatea sau functionlaitatea lui, este doar de natura estetica. Se vinde cu un insert nou.
Pret intreg 41 lei
Pret redus 31 lei


Am incercat sa descriu cat mai detaliat fiecare produs. Ele nu exista in alte culori/marimi/modele, decat cele prezentate in poze. Daca mai aveti intrebari, nu exitati sa-mi scrieti. Pentru livrare putem opta pt ramburs Posta Romana, adaugandu-se 10 lei la total, sau plata anticipat pe card, iar in acest caz suport eu taxele de transport.

9 comentarii:

  1. Buna Ioana,

    As vrea si eu sa-mi confectionez scutecele pt bebel. Mi-am facut rost de tipare, dar nu ma pricep la materiale. Ma poti ajuta cu cateva idei, ce anume sa folosesc?
    Merci,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina,de unde ai facut rost de tipare pt scutece?

      Ștergere
  2. Mai este valabil anuntul cu vanzare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar pachetul V mai e disponibil!
    Anonim, Cristina, gasiti pe net tipare, iar materialele, m-am inspirat din cele de firma. ideal ar fi sa cumparati unul si sa vedeti exact cum e facut. succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, imi puteti spune care este pretul unui scutec nou? Sunt pe marimi sau universale? Au nevoie de scutec de protectie? Mai aveti oferte? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai aveti pachetul V? Daca nu pot comanda chilotei pentru antrenament? va trebuie ceva masuri?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, mai este pachetul V, va rog scrieti-mi un mesaj pe scutecele@yahoo.com cu adresa dvs. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,


    M-ar interesa si pe mine pachetul 1 si pachetul 3.... CUm se procedeaza? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate s-au vandut toate.
    scutecele

    RăspundețiȘtergere