Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

vineri, 22 iunie 2012

Chilotel pentru antrenamentul la olita


Nicicand nu este mai potrivit de inceput antrenamentul la olita decat vara! Acest chilotel din bumbac moale este captusit cu un material impermeabil pentru a preveni accidentele ce se pot intampla in drumul spre olita sau cand va aflati afara. Cu acesti chilotei copilul simte ca s-a udat, lucru care-l va face sa constientizeze mai bine ce se intampla. In plus, forma de chilotel "normal" il va face sa se simta "mare" si sa-si asume trecerea spre o alta etapa. :)

7 comentarii:

  1. Buna ziua, as vrea si eu 3 bucati insa nu stiu unde sa comanda, pe Breslo nu gasesc...Va rog ajutati-ma.

    Imi puteti trimite mail cu informatii pe kristinabn@yahoo.com, va rog.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comenzile le primim pe mail: scutecele@yahoo.com. Este singura bucata ramasa. Il doriti? Pe viitor poate vom mai avea, iar alt model cu siguranta, insa nu pot spune cu certitudine cand. :)

      Ștergere
  2. Da il vreau. V-am trimis comanda pe mail pentru 3 bucati insa o vreau pe asta. Daca mai vin va rog sa ma anuntati.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna fetelor...am picat si eu aici ca prin minune,poate ma ajutati cu sfaturile voastre.Am o fetita acum a implinit 1 an,si folosesc scutec textil lavabil,insa nu e bun,deoarece nu absoarbe bine.
    Am comandat de pe un blog,aveau culori vesele...aratau frumoase,dar naspa.Am cautat si in magazine,reale nu online,ca sa pot pipai,sa vad mai in-deaproape,dar nu am gasit!De ce?Stie careva dintre voi,fetelor?Ma mir cum de nu se gasesc si in magazine :(
    Voi ce parere aveti?Probabil ca ma insel eu si nu am gasit magazinul,orasul unde pot cumpara....
    Pupici,
    Mammma Anca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe langa faptul ca marile companii de scutece de unica folosinta au tot interesul sa acapareze piata cu produsele lor, ar mai fi si comoditatea oamenilor care prefera sa arunce decat sa spele. Plus ca asociaza scutecele textile actuale cu pelincile de pe vremuri, nestiind cat de performante sunt acestea de acum.
      In legatura cu cealalta problema, diferitele tipuri de materiale absorb diferit. Din experienta mea, bambusul absoarbe cel mai bine, apoi canepa, microfibra si bumbacul. Depinde si de dimensiunea insertului absorbant. Deci trebuie incercate diferite tipuri/marci de scutece, fiecare e potrivit pentru anumite necesitati. In orice caz, nici un scutec textil nu va "tine" cat unul de unica folosinta unde datorita chimicalelor lichidul se transforma in gel, ci la un moment dat se va umple si se va uda pe dinafara. De aceea trebuie schimbat ceva mai des, atata tot.

      Ștergere
  4. in Romania nu exista o promovare in publicitate a scutecelor refolosibile.
    In occident, pretul lor este simtitor mai mic, si bine promovate, atat de ecologisti dar si de mamici. In clasa de franceza, din 15 mamici, 3 folosisera in ultimii 4-5 ani. Toate multumite.
    Avantajele spuse de ele:
    -costuri mici. In cateva luni, investitia initiala a fost complet recuperata
    -ecologie. Reciclarea e garantata in 1 luna, deoarece apa reziduala este reciclata. Un plastic din scutec de unica folosinta este estimat ca se dezintegreaza in 50-300 ani( surse diferite)
    -comoditate. Nu transport, nu dus gunoi, nu dependenta de sot/masina/hypermarket
    -copiii se antreneaza mai repede la olita
    -risc scazut de displazie ( pozitia mai cracanici ii ajuta sa e dezvolte si sa corecteze si micile inegalitati)
    -risc scazut de iritare
    -refolosit la al 2-3lea copil
    -adaptabil pe perioada lunga de crestere a copilui
    -asa am aflat de cateva curente mai puternice ca in Romania: ecolo/non consumerism. Ei sunt adeptii scutecelor refolosibile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va rog sa imi trimiteti si mie un mail la adresa ramona.cotofan@yahoo.com sau ramona@vspdata.ro cand mai aveti chilotei pentru antrenament la olita. Ma intereseaza 2-3 buc pentru fetita de 2 ani (aprox. 13,5kg)
    Multumesc,
    Ramona

    RăspundețiȘtergere