Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

luni, 18 iunie 2012

"Scutecele" se intoarce!

Bine v-am gasit, dragi mamici!

Eu sunt Luci, mama a doi baietei nazdravani (unul de 2 ani si celalalt de aproximativ o luna), si suntem fani declarati ai scutecelor textile refolosibile. Cu primul baietel am inceput folosirea lor cand acesta avea 10 luni, cu al doilea de la 10 zile. Daca la inceput am avut doar 3 bucati, acum nici nu le mai stiu numarul... am vrut sa le incerc pe toate, asa de dragi imi sunt. :)

Astfel am ajuns si la Ioana si la scutecele ei handmade. Am discutat (la ore tarzii din noapte), ne-am imprietenit, insa ea fiind implicata in alte activitati in ultima perioada si ne mai putandu-se ocupa de cusut, m-a considerat pe mine ca fiind cea mai potrivita persoana sa ma ocup in continuare de toata afacerea cu scutece, avand in vedere pasiunea si entuziasmul meu pentru acest domeniu.

Pentru cine nu stie, de ceva timp si mie imi treceau ganduri antreprenoriale prin cap, insa nu s-a concretizat mai nimic pana acum, decat o activitate voluntara de promovare si sustinere a scutecelor textile in cadrul grupului de mamici din Iasi numit ParentIS si un blog, Scutece textile, dedicat exclusiv scutecelor, ce contine multe informatii utile si review-uri la cateva marci de scutece pe care noi le-am incercat.

Asadar Ioana mi-a propus preluarea intregii afaceri. Cu bucurie am acceptat, iar acum, cu responsabilitate deplina, ma straduiesc sa o duc mai departe, asa cum a facut si ea pana in acest punct.

Iata planul de actiune pentru inceput:
- voi lichida stocul de scutece cusute de Ioana, propunandu-va totodata si oferte speciale
- din materialele ramase vom coase in continuare alte scutecele
- voi posta aici pe blog si pe Facebook multe informatii, plus toate noutatile, ofertele etc, deci stati aproape ;)
Pentru viitor mai am si alte planuri, insa toate la timpul lor...

Iata si mesajul din partea Ioanei:
"Atunci cand copiii ne cresc, prioritatile se schimba, si viata merge mai departe, trebuie sa stim sa privim in urma cu drag si inainte cu speranta. Am ales sa sustin "din umbra" acest proiect in care am investit mult suflet, timp si bani, in speranta ca Luci, o mare sustinatoare a scutecitului textil va ajuta si alte mamici sa aleaga ce e mai bun pentru bebelusii lor. Ii urez din suflet succes, rabdare si energie si sper ca in scurt timp toate mamicile sa afle de aceasta alternativa pe care o consider cea mai buna investitie pe care am facut-o pana acum pentru bebelusul meu!"

Iti multumesc, Ioana, pentru cuvintele frumoase, pentru sustinerea ta si mai ales pentru increderea acordata. Sper sa nu te dezamagesc, nici pe tine, nici pe toate mamicile care vor veni la mine de acum inainte cu increderea creata de bunul tau renume.

3 comentarii:

  1. Super Luci!
    Mult succes si asteptam noutati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana este o fata de zahar, stie ea bine de ce ti-a predat tie stacheta!;)
    Muuult succes in ceea ce ti-ai propus! Sa-ti traiasca picii si eu am un baietel de 2 ani si 3 luni si il astept pe al doilea!:D Poate o sa fie tot baiat!:)

    RăspundețiȘtergere