Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

duminică, 19 august 2012

Noile culori de scutece MamaRo si materialele folosite

Am deosebita placere sa va anunt ca 'Scutecele' isi va imbogati in curand colectia cu cateva culori noi. Mama Rodica a cusut cu deosebita grija si a pregatit noile scutece in culori vii. Va las sa trageti cu ochiul la ele. ;)

Totodata, cu aceasta ocazie m-am gandit sa va spun cate ceva despre materialele folosite, care fac ca aceste scutece sa fie deosebite si de calitate.

In primul rand, trebuie sa stim ca un scutec este alcatuit din 3 tipuri diferite de materiale.
  • Exteriorul colorat este croit dintr-un material impermeabil. Practic, este o tesatura cu o pelicula pe spate, care face ca umiditatea sa nu treaca spre hainutele copilului. 
  • Interiorul scutecului este facut dintr-un material puternic absorbant si anume tesatura din fibra de bambus care absoarbe cel mai bine. 
  • La contactul cu pielea avem inca un material subtire si pufos, care tine umiditatea la distanta de pielea bebelusului.
La toate acestea se mai adauga capse micute si fine, elastice moi si scai rezistent, toate de foarte buna calitate.
Aceste materiale nu se gasesc in Romania sau Moldova unde scutecele textile abia au aparut de cativa ani. Ele sunt importate din strainatate unde exista si o traditie in acest sens.

Va indemn cu caldura sa incercati aceste scutecele si va veti convinge de calitatea lor. (comenzi la scutecele@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu