Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

miercuri, 16 ianuarie 2013

Scutece ieftine

Tot sortand si ordonand lucrurile am dat peste inca cateva scutecele handmade ramase intr-o cutie. Le dau la pret mic pentru a ma elibera de ele. Toate sunt scutece cu buzunar, marime universala.

1. Ultimele 2 scutece in carouri, cu inserturi generoase din frotir (bumbac) - au elasticul de la picioruse ceva mai larg, cred ca s-ar potrivi la un copilas mai dolofan. :)


2. Scutec alb handmade - cu interiorul din bumbac, exterior impermeabil si insert din frotir (bumbac), dimensiunea se regleaza cu ajutorul elasticului de la picioruse.

3. 9 scutece cu modele diverse - acestea sunt confectionate cu un material (un fel de fâş) care s-a dovedit a nu fi impermeabil, desi comanda fusese facuta pt un material impermeabil. Nu va curge imediat din ele, insa dupa un timp sau la presiune mai mare exteriorul se umezeste. Pot fi foarte utile pentru antrenamentul la olita. Pret = 15 lei/buc
 
Atentie! Nu contin inserturi! Puteti achizitiona separat inserturi din bambus sau din bumbac organic la 33 lei/set sau  puteti folosi in interior orice materal absorbant.

4. Inca 5 buc la fel, care insa au fost folosite si spalate, deci nu mai arata ca noi. Nu contin inserturi! Pot fi foarte utile pentru antrenamentul la olita. Pret = 10 lei/buc

5. Chilotei din lana merinos tricotati (handmade) - 30 lei/buc

15 comentarii:

  1. Buna,
    As vrea a cumpar eu cele 2 scutecele in carouri "pentru copil dolofan" :) Ai scris ca au marime universala, asta inseamna ca merg la oricate kg? (sunt incepatoare proaspata in treaba asta cu scutecele refolosibile, astea vor fi primele, deci habar n-am cum sta treaba ...)
    Mersi!
    Anda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, marimea e universala, merg de la 4 la 16+ kg. Cate kg are bebele tau, Anda? Scrie-mi te rog la adresa scutecele@yahoo.com si stabilim toate detaliile.

      Ștergere
  2. Prea putina reclama va faceti. Mi-ar fi prins bine sa stiu de dumneavoastra acum 2 ani. :) Nu-i nimic , ma revansez. Succes in continuare
    Elisabeta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Multumesc! Acum 2 ani abia aflam si eu de scutecele refolosibile. Abia de ceva timp suntem in "business" si avem planuri mari pe viitor.

      Ștergere
  3. Buna ziua,
    Ce mai aveti disponibil din tot ce-i aici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      Mai este scutecelul alb, 2buc la 15 lei, toate cele 5 la 10 lei, chiloteii din lana, inserturi, muselina... :)
      Ce anume va intereseaza?

      Ștergere
  4. Cele 2 bucati de scutece la 15 lei ce culori au? Am un baietel. Pana la cate kilograme sun buni? Chiloteii din lana pana la cate kilograme ar fi potriviti? Inserturile se dau doar la set?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La 15 lei mai este disponibil cel cu portocaliu si verde si unul roz cu prinţese. Merg pana la 18 kg. Inserturile le pot da si la bucata, cu 11 lei. Pentru mai multe detalii putem vorbi si in particular pe email daca doriti (scutecele@yahoo.com).

      Ștergere
  5. Buna ziua!As dori si eu un scutec pt antrenamentul la olita.mai aveti pe stoc?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua!Poate v-am descoperit prea tarziu,as avea nevoie de inserturi pentru scutece,am tipleti si sunt nevoita sa cumpar,daca din intamplare mai aveti i-mi puteti trimite detalii la vas_mihaela41@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine scutecele , mai sunt de actualitate? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      Cele din articol le-am dat toate. Acum va putem oferi scutecele MamaRo, foarte bune calitativ si practice. Le puteti gasi pe www.scutecele.ro

      Ștergere