Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

sâmbătă, 7 mai 2011

Uleiul de argan - Biobunatati

Pentru ca imi place sa va vorbesc despre produse bio, si sa va recomand lucruri care merita incercate, azi va propun sa participati si voi la acest concurs, de pe BIOBunatati, concurs despre care am aflat de pe un blog drag ce-l citesc cu mare placere, Idei Pentru Mamici si Copii.

Uleiul de argan, ce se poate castiga in urma participarii la acest concurs, este unul din cel mai pretioase uleiuri cosmetice, numit aurul desertului. Gasiti mai multe informatii aici. Mi-l doresc foarte mult, pentru ca am mai auzit de proprietatile lui minunate si sunt foarte curiasa sa-l incerc, mai ales pentru uz cosmetic,pentru o mamica ce nu mai ajunge la cosmetica cu lunile de cand s-a nascut bebe, si care cauta solutii sanatoase de a-si ingriji tenul de acasa. Am auzit insa ca e minunat si pentru masaj, ingrijirea parului, sub forma de crema de corp. Ma incanta ideea ca e pur, obtinut din prima presa, si e cunoscut ca cel mai rar ulei cosmetic. Trebuie sa-l am! Cu ocazia asta, promit sa scriu si un review daca-l castig, pentru ca vreau neaparat sa-l testez si sa va spun si voua, pentru a va convinge daca merita cumparat.



Pe BioBunatati am mai gasit 2 produse pe care mi le dorec muuult ,mult de tot! Setul pentru bebelusi este un saculet plin cu minunatii numai bune pentru bebelusul meu rasfatat in scutecele refolosibile. Imi doresc foarte mult sa-i schimb Larei toate cosmeticele pe care le foloseste cu cele bio, sa pot s-o ajut macar cu atat ca pielicica ei sa nu intre in contact cu chimicalele si conservantii, de la o varsta atat de frageda.

Al doilea produs la care visez de mult...pt ca eu am rasfoit paginile acestui site mai de mai demult... este Slingul , un port bebe foarte sanatos atat pt bebe cat si pentru mine, si care mi se pare cea mai buna alegere pe timp de vara, cand wrapul o sa devina cam calduros. De mult ma tot uit la ele....si mi-am propus ca atunci cand o sa strang niste banuti, o sa-mi iau,,,insa n-a venit inca ziua aceea. Mi se pare foarte foarte util si prin casa, cand avem trebusoare de facut si bebe vrea neaparat in brate. Poti sa-l pui si sa-l dai jos pe bebe din 2 miscari, fara noduri complicate ce necesita timp.
Asadar, merita sa va inscrieti si voi!

4 comentarii:

  1. :) iti dai seama ca m-am gandit, insa inelele folosite trebuie sa fie foarte rezistente, nu-mi pot permie sa improvizez cand e vorba de bebelus, si cand am cautat sa-mi cumpar aceste inele, mi-am dat seama ca ele costa cam cat slingul gata facut.

    RăspundețiȘtergere
  2. ulei de argan cosmetic importat din Maroc 130ml 10euro. Cine este interesat ma poate contacta la adresa vladcaraveteanu@yahoo.com tel.0763639468

    RăspundețiȘtergere
  3. www.motivromanesc.ro- produse naturale romanesti

    RăspundețiȘtergere