Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

vineri, 10 mai 2013

Chilotei pentru antrenamentul la olita MamaRo

Dupa o anumita varsta invatarea copiilor sa faca la olita vine ca ceva natural si firesc. Pe masura ce-si castiga independenta vor dori tot mai mult sa renunte la scutece si sa treaca la chilotei obsisnuiti. Fiecare parinte stie cat de pregatit este copilul lui pentru a face aceasta trecere. De un real ajutor in acest proces sunt acesti chilotei de antrenament.

Cum arata?
Sunt asemanatori cu scutecele. Sunt confectionati din aceleasi materiale: poliuretan laminat la exterior, fleece sau velur din bumbac la contactul cu pielea, si sunt tot cu buzunar! Diferenta este ca in interior au cusut un singur absorbant din bambus, dar la nevoie se mai poate adauga unul suplimentar. Si croiul este diferit, apropiindu-se mult de chiloteii obisnuiti (sunt mai rascroiti si cu talia mai joasa). Au pe lateral cateva randuri de capse pentru inchidere, insa datorita elasticului de pe talie pot fi trasi in jos si in sus fara a le deschide.

Cum se folosesc?
Sunt foarte utili din momentul cand copilasul incepe sa faca la olita, dar inca nu cere el olita si nu are initiativa de a face singur. Astfel, pentru a evita accidentele, puteti folosi acesti chilotei, mai ales la iesirile afara sau in situatiile cand nu va permiteti sa se ude complet in caz ca se scapa. Si parintii care practica EC cu copilasii lor i-au gasit utili datorita usurintei cu care se dau jos.

Avantajele fata de alti chilotei de antrenament:
- au buzunar si mai puteti introduce inserturi suplimentare
- sunt impermeabili pe toata suprafata
- marimea este reglabila cu ajutorul capselor
- se pot deschide si din capse pentru a-i da jos mai usor cand s-au murdarit.

Pret = 55 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu