Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

vineri, 4 februarie 2011

Chilotei pentru antrenamentul la olita

Acesti chilotei arata ca cei obisnuiti, numai ca sunt unealta perfecta pentru marea provocare, aceea de a invata bebelusul sa faca la olita.
Cei mai multi parinti au dificultati cand trebuie sa-i puna scutecul unui bebelus mai mare, care nu sta si care nu mai suporta scutecele, doar pentru ca mai are cate un accindent-doua. Pe de alta parte e dificil si pentru parinti, care, in cazul accidentelor trebuie sa spele si sa curete in urma lor. Nici un copil nu vrea sa aiba aceste accidente, sau sa-si nemultumeasca parintii, insa antrenamentul la olita necesita timp si rabdare.
De aceea, chiloteii de antrenament la olita sunt foarte folositori, facandu-l pe bebelus sa fie constient ca a urinat si trebuie schimbat imediat, invatand sa faca diferenta dintre a fi ud sau uscat. Iar covoarele, mobila si hainutele nu vor mai avea de suferit!
Chiloteii de antrenament nu trebuie folositi ca scutecele. Ei nu sunt facuti sa tina multa umezeala pentru mai mult timp. Nu trebuie folositi pe timpul noptii pe post de scutec. Ei sunt facuti pentru a constientiza discomfortul umezelii ce il va face pe bebelus sa treaca la olita, cat si micile scapari in drum spre olita/toaleta.
Sper ca acest articol sa va fie de folos in munca voastra cu pruncii, si impreuna cu consecventa dumneavoastra sa reusiti sa faceti "copii mari" din bebelusi. :)
Va prezint si primul meu model de chilotei pentru antrenamentul la olita, lucrat de mana, avant la interior un strat de fleece din bumbac, apoi 2 straturi de bumbac absorbant, un strat impermeabil si la exterior din nou bumbac, moale si placut.

Chilotelul nu este cu mult mai voluminos ca unul normal si exista in 4 marimi:

S -    9-12 kg
M -  11-14 kg
L-    13-17 kg
XL-  16-20kg

Pret 31 lei/bucata

9 comentarii:

  1. Aşa Ioana, nu te lăsa. Felicitări!!

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa faci si modele de fetita? :-) Eu ma intreb daca nu e prea calduros modelul pentru vara, noi atunci vrem sa incepem antrenamentul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Laura, chiar acum am in lucru un model pt fetita :) Si nu e mai calduros ca un scutec obisnuit, se poate purta vara linistit.Scrie-mi un mail pt detalii.(scutecele@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna , Ioana!
    In primul rand felicitari pt munca si talentul tau.Apoi , sa va bucurati de minunea voastra mica si sa va fie sanatoasa!
    As dori sa mi spui te rog , daca ai si alte modele la chiloteii pt trainingul la olita, adica modele de fetite.Vreau sa incep cu Daria peste putin timp si vreau sa stiu cum comand la tine si alte detalii utile, dc ai timp!Multumesc si spor la treaba ;)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Multumesc de comentariu si bun venit pe blogul meu! Deocamdata nu am facut alte modele, dar incerc saptamana asta sa fac o comanda pentru o fetita, cu material uni ,unul roz si unul vernil, fara imprimeuri. Daca te intereseaza, vreau doar sa-ti spun ca va dura putin sa-i fac, pt ca nu am stoc. Scrie-mi te rog pe mail dimesiunile fetitei in talie si circumferinta piciorus pe linia chilotului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum se trezeste Daria o masor si iti trimit dimensiunile.As vrea si eu pt inceput 2 perechi, apoi inca 2 , dar intai sa vad cum se descurca cu ei.Cam in cat timp le faci , ca as vrea sa ne apucam de treaba cat mai rpd :).Ms , Ioana!

    RăspundețiȘtergere
  7. sa inteleg ca in caz de mici accidente- scapari de pipi ori caca, nu curge din chilotel fiind impermeabil??
    ma intereseaza pt 16-20 kg.\
    multumesc
    unde se pot comanda chiloteii facuti de tine?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Anonimus :)! Ai inteles foarte bine, asta e scopul lor, ca in caz de accidente sa nu fim nevoiti sa spalam toate hainele. Pentru comanda, scrie-mi te rog un email pe scutecele@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. buna!aveti marimea L si XL pt baietei? multumesc!

    RăspundețiȘtergere