Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

marți, 18 februarie 2014

Cupa Menstruala iCare


Cupa Menstruala iCare
Este un dispozitiv medical 100% din silicon, in forma de palnie sau de clopotel, folosit pentru igiena feminina, care se intoduce in interiorul vaginului in timpul perioadei de menstruatie pentru a colecta lichidul menstrual si a-l tine captiv fara a permite scurgeri. La comandarea cupei veti primi si instructiunile complete pentru o folosire corecta.

Cupa iCare este in general foarte bine tolerata chiar si de femeile alergice si cu piele foarte sensibila datorita faptului ca materialul din care este confectionata este de cea mai buna calitate.

Colecteaza de 3 ori mai mult lichid menstrual decat un absorbant sau un tampon obisnuit. Asigura protectie timp de 4-6 ore in caz de flux menstrual abundent, 8-10 ore in caz de flux menstrual moderat si chiar 10-12 ore in caz de flux menstrual redus.

Datorita perioadei lungi de utilizare sigura, este ideala pentru activitati sportive de lunga durata sau piscine.

Cheltuiala pentru o cupa este amortizata imediat, avand in vedere costul ridicat al tampoanelor si absorbantelor clasice. Cupa iCare poate avea ca durata de viata pana la 10 ani.

Disponibila in 3 culori: roz, mov si transparenta si in doua marimi, 1 si 2.
- varianta 1 este recomandata femeilor sub 30 de ani.
- varianta 2 este recomandata femeilor peste 30 de ani si celor care au nascut pe cale naturala.

Va invitam sa comandati Cupa Menstruala iCare la adresa de e-mail: scutecele@yahoo.com sau la telefon 0742 233 495 sau prin mesaj privat si sa incepeti sa o utilizati cu incredere la fiecare ciclu menstrual.

Pret promotional, doar luna aceasta = 59 lei
Nu ezitati sa o comandati, este produsul care o sa va schimbe viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu