Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

miercuri, 15 decembrie 2010

Leg warmers

Saptamana trecuta i-am facut fetitei mele si 'leg warmers' (jambiere). Sunt mult mai utile la schimbatul scutecelor:)daca vreti va invat si pe voi cum sa va faceti!
Hahaha! Aici nu venise comanda de capse inca si scutecelul ii era prea mare, pentru ca nu am putut sa i-l reglez pe marimea ei!

4 comentarii:

  1. Spunemi si mie de ce sunt utile la schimbatul scutecelor? Sunt sigura ca nu sunt singura curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de intrebare!Pai sunt utile ca nu trebuie sa mai dezbraci bebelusul cand il schimbi.Daca avea pantaloni sau strampanei,trebuia sa-i dai jos de tot, apoi sa il chimbi, si apoi sa-l imbraci inapoi. Cu "leg warmers"(jambiere), poti schimba direct scutecelul.Mai sunt foarte bune cand vrei sa lasi bebelusul putin cu funduletul gol, ca nu-i ingheata si piciorusele.Sper ca am fost de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  3. uau!!! de cand incerc sa-i fac micutului meu asa ceva!!! oare poti sa-mi dai indicii in ceea ce priveste confectionarea lor? pupici multi!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Varinel,
    e foarte simplu, daca nu vrei sa le tricotezi, cel mai usor e sa tai o pereche de sosete mai lungi, imediat deasupra calcaiului (eu asa am facut la cele din poza), sau daca e bebe mai mare poti taia manecile unei bluze usor elastice (dar nu material sintetic), si i-i pui cu elasticul de la maneca sus sa nu-i alunece. In partea unde ai taiat e bine sa surfilezi putin, dar majoritatea materialelor se rasucesc astfel incat nu se desira. Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere