Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

miercuri, 26 ianuarie 2011

Ate si materiale noi de scuteceala! yummy!

Acum cateva zile am fost la depozitul de materiale si m-am aprovizionat cu cateva ate in culori foarte dragute...acum am o colectie! astea din poza sunt doar cele noi, mai inca o cutie cu cele incepute...:)
Materialul asta in carouri l-am cumparat sa fac un wrap pentru o prietena. E perfect pentru asa ceva...moale, putin elastic pe diagonala, usor si rezistent. Dintr-o bucata de 5 m ies de fapt 2 wrapuri, si mai ramane... iar din restul o sa fac eu cateva scutecele. Asa ca, daca sunteti doritoare, mai am unul si il dau cu 35 de lei. Nu e o afacere, vreau doar sa-mi scot costul materialului si al cusutului. (poza de la profil e tot cu un wrap facut de mine)
WRAP VANDUT

3 comentarii:

  1. hey..acum ca o nestiutoare ce sunt intreb si eu....imi zici te rog care ar fi recomandarea ta ? am un bebe de 1 an si 4 luni 12.5 kg...as vrea sa incerc si eu scutecelele refolosibile...si daca nu castig la concurs :)..macar sa stiu ce sa-i iau..all in one e ok? si cat m-ar costa..mersi mult mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, la ce depozit de materiale ai fost? Aveau si nasturi acolo? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ar interesa sa-l achizitionez. Cum pot sa intru in contact cu dvs. Totodata as vrea sa comand si niste scutece refolosibile.

    RăspundețiȘtergere