Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Ce am mai lucrat zilele astea...uf, am nevoie de o pauza :)

Sper sa va placa. Spor la scuteceala!
Aici sunt comenzile voastre, fetelor! pregatite pentru livrare.
asa arata un insert de bumbac
 un nou material de scutecel (editie limitata, am doar de inca 3 bucati)
 Primul scutec marime speciala pentru persoane cu dizabilitati (incontinenta)
 un alt material nou de scutecel! mie-mi place foarte mult, parca e si mai dragut in realitate decat in poza.
 Si....primele absorbante refolosibile! Le-ati asteptat atat de mult fetelor...sunt doar 2 modele, mai revin si cu altele.


A alege sa folosesti absorbante refolosibile e similar cu a cumpara plase de panza la supermarket, sau baterii reincarcabile, sau scutece refolosibile pt bebelusul tau.Se estimeaza ca fiecare femeie arunca in viata ei, in medie, intre 125 si 150 kg de gunoi rezultat din absorbantele de unica folosinta, ce necesita sute de ani sa se biodegradeze.Absorbantele refolosibile pot fi refolosite cativa ani, daca sunt folosite si ingrijite conform instructiunilor (cu care am sa revin intr-o postare viitoare), incomcomparabil cu 3-4 ore cat le folosim pe cele obisnuite.
Financiar vorbind, daca faceti un calcul, veti vedea ca economisiti mai mult de jumatate din suma. 
Iar din punct de vedere al confortului, femeile care le-au folosit spun ca se simt mult mai confortabil, senzatia pe care ti-o da panza de bumbac 100% nu se va compara niciodata cu plasticul din absorbantele de unica folosinta. asadar, fetelor, haideti sa fim eco!

11 comentarii:

  1. Superrrr idee! eu recunosc ca nu am incercat pana acum absorbantele refolosibile:) dar, sincera sa fiu ma cam tenteaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Iulia,
    nu m-am gandit inca exact, dar o sa fie in jur de 8-9 lei bucata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma gandeam de mult sa incerc absorbantele refolosibile, desi ideea de a le spala nu prea ma incanta. Eu am prins in adolescenta perioada cand se folosea vata si pentru ca aveam o menstruatie abundenta, foloseam si carpe pe care le spalam. Nu era o activitatea prea placuta. Si, in plus, e mai complicat cand lucrezi 10 ore pe zi sa il schimbi si sa te plimbi cu el in poseta. Dar cred ca in combinatie cu absorbantele biodegradabile ar merge, am mai reusi sa evitam tonele de gunoi, vorba ta. Cand le pui la vanzare, o sa iau si eu vreo doua, de proba, sa vad daca ma pot obisnui si daca nu ma patez.

    RăspundețiȘtergere
  4. tot ma tin sa comentez - e foarte haios si bun scutecelul de la tine, Ioana! Tine-o tot asa cu aceasta pasiune numai buna pentru mamici si prichindei! pupici!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur mult Nedeia, si cosmetivele de la tine sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  6. cu mult drag, Ioana! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Laura, scuze de raspuns intarziat,daca vrei sa le incerci, scrie-mi te rog un email la scutecele@yahoo.com, sunt apropae sigura ca o sa fii incantata de ele, pt ca toate fetele care le-au incercat pana acum au fost foarte incantate. In plus, pentru zilele in care nu esti acasa sa le speli imediat, am facut un saculet impermeabil, foarte dragut, in care poti sa le pui pana ajungi acasa. O sa vezi ca experienta cu absorbantele refolosibile nu are nimic de-a face cu cea din timpul cand foloseam vata. Iar pt spalare, clatiti putin cu apa rece si bagati la masina de spalat, se spala ft bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doresc si eu sa intreb de unde pot cumpara materialele folosite la absorbantele refolosibile?
    Tot caut material absorbant din bumbac si puliuretan laminat prin romania si nu gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut. Este bumbac organic pe suprafata absorbantelor ? Multumesc.
    Eu ma descurcam cu un prospel de bumbac organic dar mi-ar placea sa incerc si produsele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Unde pot comanda absorbantele refolosible din bumbac? Multunesc mult.

    RăspundețiȘtergere